30/07/2023 31/07/2023 Λόγω των πνεόντων ισχυρών ανέμων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος δεν μπόρεσε να μεταβεί από την Άνδρο στην ιερά νήσο Τήνο και να συμμετάσχει στο τελούμενο τετραετές μνημόσυνο του αοιδίμου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Νικολάου, του Τηνίου, στην γενέτειρά του Πλατειές. Ως εκ τούτου ο Σεβασμιώτατος επέστρεψε από το μέσο του ταξιδιού του, στην Άνδρο, και...
30 Ιουλίου, 2023 - 21:02
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2023 - 3:31

Λειτουργική επίσκεψη του Μητροπολίτη Σύρου στην Πίσω Μεριά της Άνδρου

Διαδώστε:
Λειτουργική επίσκεψη του Μητροπολίτη Σύρου στην Πίσω Μεριά της Άνδρου

Λόγω των πνεόντων ισχυρών ανέμων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος δεν μπόρεσε να μεταβεί από την Άνδρο στην ιερά νήσο Τήνο και να συμμετάσχει στο τελούμενο τετραετές μνημόσυνο του αοιδίμου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Νικολάου, του Τηνίου, στην γενέτειρά του Πλατειές.

Ως εκ τούτου ο Σεβασμιώτατος επέστρεψε από το μέσο του ταξιδιού του, στην Άνδρο, και μετέβη στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Πίσω Μεριάς, όπου ομίλησε καταλλήλως προς το πολυπληθές εκκλησίασμα και τέλεσε Μνημόσυνο ευσεβούς Ενορίτου.

Επίσης ευχαρίστησε και συνεχάρη τον άρτι, προ έτους, χειροτονηθέντα Εφημέριο του Ναού, Πρεσβύτερο Δημήτριο Νίκα για την καλή διακονία του, και τους Ενορίτες για τη μέριμνά τους στην ευταξία και ευπρέπεια του Ναού, και ευχήθηκε σε όλους για τον επί θύραις μήνα Αύγουστο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων