16/04/2019 16/04/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, κατόπιν εκφρασθείσης σχετικής επιθυμίας τους, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ερμουπόλεως με τους μαθητές της Α΄ Τάξεως του Γενικού Λυκείου Νάξου, οι οποίοι πραγματοποιούν εκπαιδευτική εκδρομή στη Σύρο, προς τους οποίους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες, συμβουλές και πασχάλιες ευχές. Ακολούθησε ξενάγηση των...
16 Απριλίου, 2019 - 22:41

Μαθητές από τη Νάξο δέχτηκε ο Μητρ. Σύρου

Διαδώστε:
Μαθητές από τη Νάξο δέχτηκε ο Μητρ. Σύρου

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, κατόπιν εκφρασθείσης σχετικής επιθυμίας τους, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ερμουπόλεως με τους μαθητές της Α΄ Τάξεως του Γενικού Λυκείου Νάξου, οι οποίοι πραγματοποιούν εκπαιδευτική εκδρομή στη Σύρο, προς τους οποίους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες, συμβουλές και πασχάλιες ευχές.
Ακολούθησε ξενάγηση των μαθητών στο Ναό και την ιστορία του από τον Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Συρίγο, μετά το πέρας της οποίας ο συνοδεύων τους μαθητές καθηγητής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο για την υποδοχή του και τον π. Εμμανουήλ για την εμπεριστατωμένη ξενάγησή του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων