17/10/2019 17/10/2019 Κατά τις 17 Οκτωβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β’, επεσκέφθη τον εφέτος συσταθέντα Βρεφικό Σταθμό, τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως “ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ“, που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας Κινίου στη Σύρο, συνεχάρη το Διευθυντή του Ιδρύματος, Πρωτοπρ. Φλαβιανο Αλμπέσκου, το εκπαιδευτικό προσωπικό και...
17 Οκτωβρίου, 2019 - 16:24
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2019 - 16:01

Μέσα στις αγκάλες και τη χαρά των μικρών παιδιών

Διαδώστε:
Μέσα στις αγκάλες και τη χαρά των μικρών παιδιών

Κατά τις 17 Οκτωβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β’, επεσκέφθη τον εφέτος συσταθέντα Βρεφικό Σταθμό, τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως “ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ“, που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας Κινίου στη Σύρο, συνεχάρη το Διευθυντή του Ιδρύματος, Πρωτοπρ. Φλαβιανο Αλμπέσκου, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους εργαζομένους σ’ αυτό, εξέφρασε για πολλοστή φορά την ευγνωμοσύνη του προς τον Μεγάθυμο Ευεργέτη κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, ευλόγησε τα παιδιά και συνομίλησε μαζί τους και εισέπραξε απ’ αυτά πηγαίες εκδηλώσεις αγάπης.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων