04/06/2022 04/06/2022 Μέχρι αύριο, 5 Ιουνίου, θα παραμείνει στη Σύρο η ιερά εικόνα της Παναγίας «Βουρλιωτίσσης», η οποία διεκομίσθη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων επί τη 86η Επετείω από της Ευρέσεως της Εικόνος του Αγίου Δημητρίου. Για την παραμονή της εικόνας δόθηκε ειδική άδεια και ευλογία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου, Χαλκηδώνος και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ,...
04 Ιουνίου, 2022 - 13:22
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2022 - 13:50

Μέχρι αύριο στη Σύρο η Παναγία η Βουρλιώτισσα

Διαδώστε:
Μέχρι αύριο στη Σύρο η Παναγία η Βουρλιώτισσα

Μέχρι αύριο, 5 Ιουνίου, θα παραμείνει στη Σύρο η ιερά εικόνα της Παναγίας «Βουρλιωτίσσης», η οποία διεκομίσθη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων επί τη 86η Επετείω από της Ευρέσεως της Εικόνος του Αγίου Δημητρίου.

Για την παραμονή της εικόνας δόθηκε ειδική άδεια και ευλογία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου, Χαλκηδώνος και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο οποίος την εκόμισε στη Σύρο στα τέλη Μαΐου.

Η ιερά Εικόνα της Παναγίας θα παραμείνει προς προσκύνηση, αγιασμό και επιστηριγμό των πιστών στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως μέχρι και την
Κυριακή του Αγίου Δωροθέου, 5 Ιουνίου, οπότε και άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης του νησιού.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων