27/12/2019 27/12/2019 Ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, κατά τις 26 Δεκεμβρίου 2019, επεσκέφθη τα τρία Ιδρύματα Προστασίας Γήρατος στην Ερμούπολη, το Γηροκομείο των Αδελφών του Ελέους, το Γηροκομείο της Φιλοπτώχου Εταιρείας του Αγίου Παντελεήμονος, και τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Τάλαντων, και το Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, οι...
27 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2019 - 12:05

Ευλογημένη επίσκεψη στα Ιδρύματα Προστασίας Γήρατος

Διαδώστε:
Ευλογημένη επίσκεψη στα Ιδρύματα Προστασίας Γήρατος

Ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, κατά τις 26 Δεκεμβρίου 2019, επεσκέφθη τα τρία Ιδρύματα Προστασίας Γήρατος στην Ερμούπολη, το Γηροκομείο των Αδελφών του Ελέους, το Γηροκομείο της Φιλοπτώχου Εταιρείας του Αγίου Παντελεήμονος, και τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Τάλαντων, και το Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, οι υπεύθυνοι και το προσωπικό των οποίων τον υπεδέχθησαν με εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΟΛΗ ΣΥΡΟΥ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων