30/12/2019 30/12/2019 Ευκαιρίας δοθείσης της επίσκεψης μικρών μαθητών στην Μητρόπολη, η ατμόσφαιρα που συνέθεσαν οι παιδικές παρουσίες σε συνδυασμό με το πατρικό αίσθημα του Σεβασμιωτάτου, ήταν ανυπέρβλητα όμορφη  και ζεστή. Συγκεκριμένα, στους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων “ΔΕΛΑΣΑΛ¨ της Σύρου, που εκκλησιάσθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ομίλησε, ευχήθηκε και διένειμε δώρα και ευλογίες για τις...
30 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2019 - 18:44

Μια όμορφη συνάντηση του Σεβασμιωτάτου με παιδιά

Διαδώστε:
Μια όμορφη συνάντηση του Σεβασμιωτάτου με παιδιά

Ευκαιρίας δοθείσης της επίσκεψης μικρών μαθητών στην Μητρόπολη, η ατμόσφαιρα που συνέθεσαν οι παιδικές παρουσίες σε συνδυασμό με το πατρικό αίσθημα του Σεβασμιωτάτου, ήταν ανυπέρβλητα όμορφη  και ζεστή.
Συγκεκριμένα, στους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων “ΔΕΛΑΣΑΛ¨ της Σύρου, που εκκλησιάσθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ομίλησε, ευχήθηκε και διένειμε δώρα και ευλογίες για τις Εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ο οποίος και συνεχάρη τη Διεθύντρια και τους Εκπαιδευτικούς για το έργο τους και τους ευχήθηκε καταλλήλως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων