17/09/2019 17/09/2019 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό, τον τιμώμενο επ’ ονόματι της Αγίας Σοφίας και των Θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδος, του ορεινού και ολιγάνθρωπου χωριού Βιταλίου, στη βόρεια Άνδρο, ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με την παρουσία του Δημάρχου Άνδρου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βιταλίου και των κατοίκων του χωριού. Στην...
17 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2019 - 21:28

Μητρ. Σύρου: “Να μετασχηματίσουμε τη ζωή μας σε ζωή Χριστού”

Διαδώστε:
Μητρ. Σύρου: “Να μετασχηματίσουμε τη ζωή μας σε ζωή Χριστού”

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό, τον τιμώμενο επ’ ονόματι της Αγίας Σοφίας και των Θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδος, του ορεινού και ολιγάνθρωπου χωριού Βιταλίου, στη βόρεια Άνδρο, ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με την παρουσία του Δημάρχου Άνδρου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βιταλίου και των κατοίκων του χωριού.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει για τη ζωή του ανθρώπου το όνομα και η ιδιότητα “Χριστιανός”, που προσλαμβάνει κατά το Βάπτισμα, και την ευθύνη που έχουμε όλοι, στο μέτρο πάντοτε των ανθρωπίνων δυνάμεων και δυνατοτήτων, να μετασχηματίσουμε τη ζωή μας σε “ζωή Χριστού”, σε όλες τις εκφάνσεις και εκδηλώσεις της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων