04/03/2019 04/03/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β προέστη στον Εσπερινό της Κυριακής των Απόκρεω στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Πλακών ιεράς νήσου Μήλου, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της νήσου και την παρουσία πολλών πιστών, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης. Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε...
04 Μαρτίου, 2019 - 9:24
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2019 - 9:25

Mητρ.Σύρου: “O θεός αποκαλύπτεται στη ζωή μας μέσα από πρόσωπα και καταστάσεις”

Διαδώστε:
Mητρ.Σύρου: “O θεός αποκαλύπτεται στη ζωή μας μέσα από πρόσωπα και καταστάσεις”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β προέστη στον Εσπερινό της Κυριακής των Απόκρεω στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Πλακών ιεράς νήσου Μήλου, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της νήσου και την παρουσία πολλών πιστών, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης.
Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στο μέγεθος της αγάπης του Θεού προς τον άνθρωπο, την κοινωνία της αγάπης του ανθρώπου με το συνάνθρωπό του, για τις ευκαιρίες που δίνει ο θεός στη ζωή μας να Τον ανακαλύψουμε, μέσα από πρόσωπα και καταστάσεις, καθώς και για τη δύναμη που χρειάζεται για να Τον αναγνωρίσουμε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων