11/03/2019 11/03/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε στον Εσπερινό της «Συγχωρήσεως», που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως Ερμουπόλεως, με την παρουσία όλων των Εφημερίων της Σύρου και πολλών προσελθόντων πιστών. Τον θείο λόγο εκήρυξε θεολογικώτατα και διδακτικώτατα, με συναισθηματική φόρτιση και άριστη απόδοση νοημάτων, ο Πρωθιερεύς του Ναού, Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Συρίγος, τον...
11 Μαρτίου, 2019 - 13:09

Μητρ.Σύρου: “Συγχώρηση αλλήλων”

Διαδώστε:
Μητρ.Σύρου: “Συγχώρηση αλλήλων”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε στον Εσπερινό της «Συγχωρήσεως», που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως Ερμουπόλεως, με την παρουσία όλων των Εφημερίων της Σύρου και πολλών προσελθόντων πιστών.


Τον θείο λόγο εκήρυξε θεολογικώτατα και διδακτικώτατα, με συναισθηματική φόρτιση και άριστη απόδοση νοημάτων, ο Πρωθιερεύς του Ναού, Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Συρίγος, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ εγκαρδίως συνεχάρη και ευχαρίστησε.


Κάλεσε δε τους παρισταμένους να συγχωρήσουν αλλήλους και ευχήθηκε για την Αγία Τεσσαρακοστή, τις Κατανυκτικές Ακολουθίες της οποίας προέτρεψε όλους να παρακολουθούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων