25/02/2021 25/02/2021 Συνοδευόμενος από την Πύραρχο κα Αναστασία Μαγκλάρα, Διοικήτρια των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Κυκλάδων, ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής των Υπηρεσιών Ν. Αιγαίου Αρχιπύραρχος κ. Παν. Κουτρίδης επεσκέφθη σήμερα στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως εθιμοτυπικώς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄, με τον οποίο είχε μία εποικοδομητική συζήτηση και προς τον οποίο ανέφερε τα στεγαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν...
25 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2021 - 16:51

Μητροπολίτης Σύρου: Η Εκκλησία συμπαραστάτης στο έργο της Πυροσβεστικής

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Σύρου: Η Εκκλησία συμπαραστάτης στο έργο της Πυροσβεστικής

Συνοδευόμενος από την Πύραρχο κα Αναστασία Μαγκλάρα, Διοικήτρια των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Κυκλάδων, ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής των Υπηρεσιών Ν. Αιγαίου Αρχιπύραρχος κ. Παν. Κουτρίδης επεσκέφθη σήμερα στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως εθιμοτυπικώς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄, με τον οποίο είχε μία εποικοδομητική συζήτηση και προς τον οποίο ανέφερε τα στεγαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στη Σύρο, του εξέφρασε την αγάπη και το σεβασμό του προς την Εκκλησία και τον διαβεβαίωσε για την συμπράστασή του στο έργο της.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τους καλωσόρισε, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και δήλωσε τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, με την παρουσία των οποίων είναι και αισθάνεται ασφαλής η κοινωνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων