27/06/2019 27/06/2019 Τα μέλη των Κύκλων Συμμελέτης Αγίας Γραφής και του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας του Ιερού Ναού Αναστάσεως Ερμουπόλεως πραγματοποίησαν  μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στη Μύκονο, κατά τη διάρκεια της οποίας  επισκέφθηκαν και προσκύνησαν την Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής, όπου φιλοξενήθηκαν Αβραμιαίως από τον προεστώτα Αρχιμ. Αλέξιο Παπαδόπουλο, την Ιερά Μονή Παλαιοκάστρου, όπου παρεκαθησαν σε Μοναστηριακή Τράπεζα,...
27 Ιουνίου, 2019 - 9:56

Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στα Μοναστήρια και τους Ναούς της Μυκόνου

Διαδώστε:
Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στα Μοναστήρια και τους Ναούς της Μυκόνου

Τα μέλη των Κύκλων Συμμελέτης Αγίας Γραφής και του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας του Ιερού Ναού Αναστάσεως Ερμουπόλεως πραγματοποίησαν  μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στη Μύκονο, κατά τη διάρκεια της οποίας  επισκέφθηκαν και προσκύνησαν την Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής, όπου φιλοξενήθηκαν Αβραμιαίως από τον προεστώτα Αρχιμ. Αλέξιο Παπαδόπουλο, την Ιερά Μονή Παλαιοκάστρου, όπου παρεκαθησαν σε Μοναστηριακή Τράπεζα, που τους παρέθεσε ο επέχων θέση Ηγουμενοσυμβουλίου, Πρωτοπρ. Βασίλειος Τζανιδάκης, και τον Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς, όπου τους υπεδέχθη και τους ξενάγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου και Δήλου, Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων