25/01/2019 25/01/2019 Τελέσθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, και με την συγκινητική παρουσία πολλών νέων, ιερά Αγρυπνία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς της νήσου Μυκόνου, στην μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως. Στην ακολουθία του Εσπερινού εκτός των Εφημερίων του Ναού, συνευχήθηκε και ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μονής Τουρλιανής Άνω Μεράς π....
25 Ιανουαρίου, 2019 - 22:12

Oλονύκτια αγρυπνία στη Μύκονο για τον Άγιο Γρηγόριο το Θεολόγο

Διαδώστε:
Oλονύκτια αγρυπνία στη Μύκονο για τον Άγιο Γρηγόριο το Θεολόγο

Τελέσθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, και με την συγκινητική παρουσία πολλών νέων, ιερά Αγρυπνία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς της νήσου Μυκόνου, στην μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως.

Στην ακολουθία του Εσπερινού εκτός των Εφημερίων του Ναού, συνευχήθηκε και ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μονής Τουρλιανής Άνω Μεράς π. Αλέξιος Παπαδόπουλος.

Προ του τέλους της Θ. Λειτουργίας ο Πρωθιερεύς του Ναού Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός, Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου και Δήλου, στο σύντομο κήρυγμά του, ευχαρίστησε τους σεβαστούς Αδελφούς για την προσευχητική Παρουσία τους καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης και Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου κ. Στέλιο Μπρίγγο που διηκόνησε το ιερό αναλόγιο καθώς και τους Ιεροψάλτες όλων των ενορίων της νήσου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων