05/09/2020 05/09/2020 Στον Εσπερινό, που τελέσθηκε στο ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, στην περιοχή της Πέτρας στην Ερμούπολη, επί τη αναμνήσει της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος. Ομιλών προς τους προσκυνητές, αναφέρθηκε στις αρετές της υπομονής, της πίστεως, της σιωπής και της καρτερίας, χάρη στις οποίες ο Άγιος Νεκτάριος αντιμετώπισε τις...
05 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2020 - 22:17

“Ο Άγιος Νεκτάριος αντιμετώπισε την απαξίωση των ανθρώπων και κέρδισε τη δόξα του Θεού”

Διαδώστε:
“Ο Άγιος Νεκτάριος αντιμετώπισε την απαξίωση των ανθρώπων και κέρδισε τη δόξα του Θεού”

Στον Εσπερινό, που τελέσθηκε στο ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, στην περιοχή της Πέτρας στην Ερμούπολη, επί τη αναμνήσει της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος. Ομιλών προς τους προσκυνητές, αναφέρθηκε στις αρετές της υπομονής, της πίστεως, της σιωπής και της καρτερίας, χάρη στις οποίες ο Άγιος Νεκτάριος αντιμετώπισε τις ταπεινώσεις και την απαξίωση των ανθρώπων και κέρδισε τη δόξα του Θεού.

Μετά το πέρας του Εσπερινού τελέσθηκε το ιερό Ευχέλαιο.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στον ιδιωτικό Πολιτιστικό Χώρο «Ηλίας και Ειρήνη Λαζάρογλου», στο Μέγα Γυαλό, και παρακολούθησε ρεσιτάλ πιάνου από τον Διάκονο Βασίλειο Φραντζίσκο.

Μετά το πέρας της εκδηλώσεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τον κ. Μπάμπη Λαζάρογλου για την πρωτοβουλία του και τον Διάκονο Βασίλειο Φραντζίσκο για την παρουσίαση της εκδηλώσεως!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων