24/02/2021 24/02/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ επισκέφτηκε εθιμοτυπικά ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Δουρβετάκη, με τον οποίο συζήτησαν αμοιβαίου ενδιαφέροντος θέματα και ο οποίος εξέφρασε στον Σεβασμιώτατο την αγάπη και το σεβασμό του προς την Εκκλησία. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ καλωσόρισε τον νέο Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, του...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 14:02

Ο Αστυνομικός Διευθυντής του Νοτίου Αιγαίου στον Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Ο Αστυνομικός Διευθυντής του Νοτίου Αιγαίου στον Μητροπολίτη

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ επισκέφτηκε εθιμοτυπικά ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Δουρβετάκη, με τον οποίο συζήτησαν αμοιβαίου ενδιαφέροντος θέματα και ο οποίος εξέφρασε στον Σεβασμιώτατο την αγάπη και το σεβασμό του προς την Εκκλησία.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ καλωσόρισε τον νέο Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή του, τον ευχαρίστησε για τις καλές διαθέσεις του προς την Εκκλησία και τον διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος και η Ιερά Μητρόπολη θα βρίσκονται αρωγοί στο έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων