29/06/2021 29/06/2021 Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος μετέβη στην πανεπιστημιακή ανασκαφή στη θέση «Βρυόκαστρο» της Κύθνου, που άρχισε το 2002 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα από τον Αρχαιολόγο κ. Αλέξανδρο Μαζαράκη-Αινιάν, στη θέση που ταυτίζεται με την αρχαία πόλη της Κύθνου, και πιο συγκεκριμένα στη βραχονησίδα «Βρυοκαστράκι», στην οποία επεσκέφθη τα ερείπια Τρίκλιτης...
29 Ιουνίου, 2021 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2021 - 17:52

Ο δεσπότης μετέβη σε ανασκαφή στη θέση «Βρυόκαστρο»

Διαδώστε:
Ο δεσπότης μετέβη σε ανασκαφή στη θέση «Βρυόκαστρο»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος μετέβη στην πανεπιστημιακή ανασκαφή στη θέση «Βρυόκαστρο» της Κύθνου, που άρχισε το 2002 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα από τον Αρχαιολόγο κ. Αλέξανδρο Μαζαράκη-Αινιάν, στη θέση που ταυτίζεται με την αρχαία πόλη της Κύθνου, και πιο συγκεκριμένα στη βραχονησίδα «Βρυοκαστράκι», στην οποία επεσκέφθη τα ερείπια Τρίκλιτης Παλαιοχριστιανικής Βασιλικής του 6ου αι. μ. Χ.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων