12/10/2021 12/10/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος δέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης 12 Οκτωβρίου 2021, στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης το νέο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερμουπόλεως, Υπαστυνόμο κ. Σταμάτιο Βούλγαρη. Πρόκειται για φέρελπι Αξιωματικό, καταγόμενο από την Νάξο, τον οποίο και συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο...
12 Οκτωβρίου, 2021 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2021 - 22:02

Ο Διοικητής της Αστυνομίας στον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Ο Διοικητής της Αστυνομίας στον Μητροπολίτη Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος δέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης 12 Οκτωβρίου 2021, στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης το νέο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερμουπόλεως, Υπαστυνόμο κ. Σταμάτιο Βούλγαρη. Πρόκειται για φέρελπι Αξιωματικό, καταγόμενο από την Νάξο, τον οποίο και συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Ερμουπόλεως καλή επιτυχία στην αποστολή του, ενώ τον διαβεβαίωσε ότι θα έχει τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως στο μέτρο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων της και συζήτησε μαζί του θέματα, που αφορούν την τοπική κοινωνία.

Το

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων