01/07/2019 01/07/2019 Μετά από πρόσκληση, που του απηύθυνε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, Αρχιμ. Πρόδρομος, ο Γερων Δανιήλ και οι Πατέρες της Αδελφότητος των Δανιηλαίων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στο Άγιο Όρος, στο Ησυχαστήριο των Δανιηλαίων, όπου, άμα τη αφίξει του εγένετο η κατά το έθος η υποδοχή του, κατά την...
01 Ιουλίου, 2019 - 13:53
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2019 - 19:34

Ο Μητρ. Σύρου επάνω σε μουλάρι στα Κατουνάκια

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Σύρου επάνω σε μουλάρι στα Κατουνάκια

Μετά από πρόσκληση, που του απηύθυνε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, Αρχιμ. Πρόδρομος, ο Γερων Δανιήλ και οι Πατέρες της Αδελφότητος των Δανιηλαίων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στο Άγιο Όρος, στο Ησυχαστήριο των Δανιηλαίων, όπου, άμα τη αφίξει του εγένετο η κατά το έθος η υποδοχή του, κατά την οποία εκ μέρους της Αδελφότητος τον προσεφώνησε ο Αρχιμ. Νήφων και αντιφώνησε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , ο οποίος προσέφερε στο Ησυχαστήριο αντίγραφο της Εικόνας της Μεγαλόχαρης της Τήνου και Εικόνα του Αγίου Δωροθέου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων