29/11/2019 29/11/2019 Παρά τις δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου  κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη από την Άνω Μερά στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης Χώρας Μυκόνου, όπου ο Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου ετέλει την πανήγυρι της Προστάτιδός του Αγίας Αικατερίνης, και τέλεσε την Αρτοκλασία. Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωροθεος Β΄ ευχἠθηκε στην Πρόεδρο  του Συλλόγου...
29 Νοεμβρίου, 2019 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2019 - 11:31

Ο Μητρ. Σύρου στην εορτή του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Σύρου στην εορτή του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου

Παρά τις δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου  κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη από την Άνω Μερά στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης Χώρας Μυκόνου, όπου ο Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου ετέλει την πανήγυρι της Προστάτιδός του Αγίας Αικατερίνης, και τέλεσε την Αρτοκλασία.

Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωροθεος Β΄ ευχἠθηκε στην Πρόεδρο  του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου κα  Άννα Αθυμαρίτη και τα Μέλη του και τους συνεχάρη διότι συνεχίζουν αυτήν την πατρώα παράδοση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων