10/09/2019 10/09/2019 Μη δυνηθείς να παραστεί στο πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο και το επακολουθήσαν Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος Νικολάου, του Τηνίου, που ετελέσθησαν το παρελθόν Σάββατο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, λόγω της μεταβάσεώς του στη Σίφνο και τη Μήλο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη στην Ιερά Μονή Δαμάστας και...
10 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2019 - 10:23

Ο Μητρ.Σύρου στην Ιερά Μονή Δαμάστας

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σύρου στην Ιερά Μονή Δαμάστας

Μη δυνηθείς να παραστεί στο πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο και το επακολουθήσαν Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος Νικολάου, του Τηνίου, που ετελέσθησαν το παρελθόν Σάββατο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, λόγω της μεταβάσεώς του στη Σίφνο και τη Μήλο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη στην Ιερά Μονή Δαμάστας και ετέλεσε επιμνημόσυνη δέηση επί του τάφου του αοιδίμου Τηνίου Ιεράρχου, ευχαριστήσας την Ηγουμένη και τις Μοναχές για την παρασχεθείσα υποδοχή και την προσφερθείσα δοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων