14/05/2019 14/05/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου,  συνιερούργησε στις 13 Μαΐου 2019 στο Ιερό Προσκύνημα του Μεγαλόχαρου Ταξιάρχη Μιχαήλ, στο Μανταμάδο της Λέσβου, μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ζιχνών κ. Ιεροθέου και Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου, συνευχομένων και των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου και Σάμου κ. Ευσεβίου, με την συμμετοχή...
14 Μαΐου, 2019 - 9:40

Ο Μητρ.Σύρου στο Ιερό Προσκύνημα του Μεγαλόχαρου Ταξιάρχη Μιχαήλ

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σύρου στο Ιερό Προσκύνημα του Μεγαλόχαρου Ταξιάρχη Μιχαήλ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου,  συνιερούργησε στις 13 Μαΐου 2019 στο Ιερό Προσκύνημα του Μεγαλόχαρου Ταξιάρχη Μιχαήλ, στο Μανταμάδο της Λέσβου, μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ζιχνών κ. Ιεροθέου και Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου, συνευχομένων και των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου και Σάμου κ. Ευσεβίου, με την συμμετοχή πληθύος Πρεσβυτέρων από την Ιερά Μητρόπολη Μηθύμνης και άλλες Εκκλησιαστικές Επαρχίες και την εντυπωσιακή παρουσία μεγάλου πλήθους πιστών και ευσεβών προσκυνητών.


Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε το Μνημόσυνο της Πρεσβυτέρας του Πρωθιερέως του Ναού, π. Ευστρατίου.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε εγκάρδια τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυθύμνης κ. Χρυσόστομο για την πρόσκλησή του και τη, χάρη σ’ αυτήν, μεγάλη ευλογία να προσκυνήσει τον Ταξιάρχη Μιχαήλ και να ιερουργήσει στο περίπυστο Προσκύνημά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων