04/09/2019 04/09/2019 Στο παρακείμενο του Κοιμητηρίου της Ιεράς Μονής Παλαιοκάστρου και προσφάτως εκ βάθρων ανακαινισθέν Παρεκκλήσιο του Αγίου Μάμαντος ιερούργησε την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου Άνω Μεράς & Παλαιοκάστρου και Υπευθύνου της Ιεράς Μονής, Πρωτοπρ. Βασσιλείου Τζανιδάκη και την παρουσία πολλών κατοίκων της Άνω Μεράς. Προ...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2019 - 9:57

Ο Μητρ.Σύρου στο παρεκκλήσιο του Αγίου Μάμαντος

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σύρου στο παρεκκλήσιο του Αγίου Μάμαντος

Στο παρακείμενο του Κοιμητηρίου της Ιεράς Μονής Παλαιοκάστρου και προσφάτως εκ βάθρων ανακαινισθέν Παρεκκλήσιο του Αγίου Μάμαντος ιερούργησε την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου Άνω Μεράς & Παλαιοκάστρου και Υπευθύνου της Ιεράς Μονής, Πρωτοπρ. Βασσιλείου Τζανιδάκη και την παρουσία πολλών κατοίκων της Άνω Μεράς.


Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αοιδίμων μοναζουζών της Μονής Παλαιοκάστρου, ομίλησε για τον σήμερα εορταζόμενο Άγιο Παιδομάρτυρα Μάμα και για το αρξάμενο εκκλησιαστικό έτος και ευχήθηκε καταλλήλως προς τους παραστάντες πιστούς, προς τους οποίους, εν συνεχεία, παρετέθη μοναστηριακή δοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων