02/07/2019 02/07/2019 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, πριν εξέλθει του Αγίου Όρους, ιερούργησε στο τιμώμενο επ’ ονόματι Πάντων των Αγιορειτών Πατέρων Καθολικό του Ιερού Ησυχαστηρίου της Αδελφότητος των Δανιηλαίων και εν συνεχεία τέλεσε μνημόσυνο του αοιδίμου κτήτορος του Ησυχαστηρίου Μακαριστού Γέροντος Δανιήλ του Κατουνακιώτη, επί του κειμένου στον κήπο του Ησυχαστηρίου Κενοταφίου του, το οποίο ανήγειρε η...
02 Ιουλίου, 2019 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2019 - 11:36

Ο Μητρ.Σύρου τέλεσε το μνημόσυνο του αοιδίμου Γέροντος Δανιήλ του Κατουνακιώτη

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σύρου τέλεσε το μνημόσυνο του αοιδίμου Γέροντος Δανιήλ του Κατουνακιώτη

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, πριν εξέλθει του Αγίου Όρους, ιερούργησε στο τιμώμενο επ’ ονόματι Πάντων των Αγιορειτών Πατέρων Καθολικό του Ιερού Ησυχαστηρίου της Αδελφότητος των Δανιηλαίων και εν συνεχεία τέλεσε μνημόσυνο του αοιδίμου κτήτορος του Ησυχαστηρίου Μακαριστού Γέροντος Δανιήλ του Κατουνακιώτη, επί του κειμένου στον κήπο του Ησυχαστηρίου Κενοταφίου του, το οποίο ανήγειρε η πνευματική του θυγάτηρ Μοναχή Θεοδοσία Καρδίτση, Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Κεχροβουνίου της Ιεράς νήσου Τήνου γενομένη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων