01/09/2019 01/09/2019 Στο εμβληματικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» της Ερμούπολης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε την Ακολουθία της Ορκομωσίας των νεοεκλεγέντων Γ. Γραμματέα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου κ. Γεωργίου Χατζημάρκου και των Μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, του Υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Μάνου Κόνσολα, των Βουλευτών Κυκλάδων κας Αικατ. Μονογυιού, Φ. Φόρτωμα...
01 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2019 - 19:44

Ο Μητρ.Σύρου της Ορκομωσίας του Γ. Γραμματέα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σύρου της Ορκομωσίας του Γ. Γραμματέα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Στο εμβληματικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» της Ερμούπολης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε την Ακολουθία της Ορκομωσίας των νεοεκλεγέντων Γ. Γραμματέα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου κ. Γεωργίου Χατζημάρκου και των Μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, του Υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Μάνου Κόνσολα, των Βουλευτών Κυκλάδων κας Αικατ. Μονογυιού, Φ. Φόρτωμα και Ν. Συρμαλένιου και του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Β. Υψηλάντη, του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Πολύκαρπου Πολυχρονάκη, των Δημάρχων Σύρου-Ερμούπολης, Ρόδου, Μυκόνου, Άνδρου και Αμοργού, Προϊσταμένων των Δημοσίων Υπηρεσιών, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, Προέδρων Συλλόγων και Φορέων από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες και πλήθους πολιτών, που κατέκλυσε το ιστορικό Θέατρο.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τον επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο, του υπενθύμισε ότι στα δυο του χέρια έχει στο ένα τα Δωδεκάνησα και στο άλλο τις Κυκλάδες, που πρέπει να αντιμετωπίζονται με ισονομία, προκειμένου να αντιμετωπιστούν με επιτυχία και τα προβλήματα της πιο όμορφης αλλά και πιο δύσκολης Περιφέρειας της Ελλάδος, κάτι, που, όπως είπε, εγγυάται η επανεκλογή του, μετέφερε τις ευχές των γειτόνων Μητροπολιτών Παροναξίας και Θήρας, και σημείωσε ότι μαζί με αυτές, είναι βέβαιο ότι έχουν και τις ευχές των Μητροπολιτών των Δωδεκανησίων, και συνεχάρη και τους επικεφαλής της Περιφερειακής Αντιπολιτεύσεως για την εκλογή τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων