10/01/2023 10/01/2023 Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χώρας Άνδρου τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β’, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της νήσου και την παρουσία τοπικών αρχών και πλήθους πιστών. Το παρών έδωσαν η  Βουλευτής Κυκλάδων κας Αικ. Μονογυιού, ο Δήμαρχος Άνδρου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι Χώρας και...
10 Ιανουαρίου, 2023 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2023 - 12:40

Ο Μητροπολίτης Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε για το νέο έτος στους Ανδριώτες

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε για το νέο έτος στους Ανδριώτες

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χώρας Άνδρου τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β’, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της νήσου και την παρουσία τοπικών αρχών και πλήθους πιστών.

Το παρών έδωσαν η  Βουλευτής Κυκλάδων κας Αικ. Μονογυιού, ο Δήμαρχος Άνδρου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι Χώρας και Γαυρίου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άνδρου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Χώρας, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, η Γενική Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Επιτροπές και Ιεροψάλτες.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ευλογών την πίτα του Αγίου Βασιλείου, αναφέρθηκε στη σημασία των εορτών και του χρόνου στη ζωή μας, ευχαρίστησε τον Εφημέριο του Ναού για την προετοιμασία της Εκδηλώσεως, ευχήθηκε για το νέο έτος και διένειμε στους παρισταμένους βασιλόπιτες και δώρα.

Προ του πέρατος της ακολουθίας, ο δάσκαλος της βυζαντινής μουσικής κ. Μαρκόπουλος Απόστολος εκ μέρους των ιεροψαλτών ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την στήριξή του και του ευχήθηκε για την συνέχιση της αρχιερατικής του διακονίας.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων