19/12/2023 19/12/2023 Στο ιστορικό θέατρο «Απόλλων» της Ερμούπολης πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ η ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου νοτίου Αιγαίου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ο οποίος υπογράμμισε την αναγκαιότητα στήριξης της πολιτείας στην πιο δύσκολη και παράλληλα πιο όμορφη περιφέρεια της χώρας και μετέφερε τις ευχές των άλλων δύο...
19 Δεκεμβρίου, 2023 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2023 - 9:35

Ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος στην Ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος στην Ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

Στο ιστορικό θέατρο «Απόλλων» της Ερμούπολης πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ η ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου νοτίου Αιγαίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ο οποίος υπογράμμισε την αναγκαιότητα στήριξης της πολιτείας στην πιο δύσκολη και παράλληλα πιο όμορφη περιφέρεια της χώρας και μετέφερε τις ευχές των άλλων δύο γειτόνων Μητροπολιτών των Κυκλάδων, Παροναξίας κ. Καλλινίκου και Θήρας κ. Αμφιλοχίου.

Ευχαρίστησε δε τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη και τους Έπαρχους Τήνου, Μυκόνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου για την αποδοτική συνεργασία τους στη στήριξη του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως και των φιλανθρωπικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων και τέλος καλωσόρισε τους εκ Δωδεκανήσου και των άλλων νήσων των Κυκλάδων Περιφερειακούς Συμβούλους.

Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν ο ΡΚαθολικός Επίσκοπος κ. Πέτρος Στεφάνου, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Παππάς, η Βουλευτής κα Αικατ. Μονογυιού, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου κα Μαριάννα Νικολαΐδου, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς και ο απερχόμενος Δημαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικ. Λειβαδάρας.

Τέλος ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ιδιαίτερα συγκινημένος που για τρίτη φορά ορκίζεται ως περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου, στο χαιρετισμό του έκανε λόγο για ευθύνη και εντολή αποστολής, κσι αναφέρθηκε στις επιδόσεις των νησιών σε διάφορους τομείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων