10/04/2024 10/04/2024 Προσκεκλημένος του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και από ετών γνωστού του κ. Ιω. Ρούσσου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 9 Απριλίου, το Επιμελητήριο Κυκλάδων, το οποίο στεγάζεται στο επιβλητικό μέγαρο του πότε διατελέσαντος Δημάρχου Ερμουπόλεως Πρασσακάκη, όπου και ξεναγήθηκε στις αίθουσες του νεοκλασικού κτηρίου και θαύμασε την αποκατάσταση...
10 Απριλίου, 2024 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024 - 9:42

Ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Προσκεκλημένος του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και από ετών γνωστού του κ. Ιω. Ρούσσου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 9 Απριλίου, το Επιμελητήριο Κυκλάδων, το οποίο στεγάζεται στο επιβλητικό μέγαρο του πότε διατελέσαντος Δημάρχου Ερμουπόλεως Πρασσακάκη, όπου και ξεναγήθηκε στις αίθουσες του νεοκλασικού κτηρίου και θαύμασε την αποκατάσταση των ορογραφιών του στο πρωτόκτιστο κάλλος.

Ακολούθως, στην αίθουσα συνεδριάσεων ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για τις πρωτοπόρες δράσεις του στα 24 νησιά των Κυκλάδων, που το κατέστησαν πρότυπο μεταξύ των 59 Επιμελητηρίων της Ελλάδος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την πρόσκλησή του και τον συνεχάρη για την προσφορά του και δήλωσε την συμπαράστασή του σε κάθε προσπάθεια που αποβλέπει στην πρόοδο και την ανάπτυξη των νησιωτικών επιχειρήσεων και την επίλυση των προβλημάτων τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων