15/01/2024 15/01/2024 Στο Διοικητή, τους Αξιωματικούς και τους Οπλίτες της Ναυτικής Πολεμικής Βάσης Αμμολόχου, στην Άνδρο ευχήθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, πριν αναχωρήσει για τη Μύκονο , επισκέφθηκε την Πολεμική Ναυτική Βάση Αμμολόχου Άνδρου, όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιτα και ευχήθηκε στον Διοικητή, Πλωτάρχη...
15 Ιανουαρίου, 2024 - 14:00

Ο Μητροπολίτης Σύρου επισκέφθηκε την Πολεμική Ναυτική Βάση Αμμολόχου Άνδρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου επισκέφθηκε την Πολεμική Ναυτική Βάση Αμμολόχου Άνδρου

Στο Διοικητή, τους Αξιωματικούς και τους Οπλίτες της Ναυτικής Πολεμικής Βάσης Αμμολόχου, στην Άνδρο ευχήθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, πριν αναχωρήσει για τη Μύκονο , επισκέφθηκε την Πολεμική Ναυτική Βάση Αμμολόχου Άνδρου, όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιτα και ευχήθηκε στον Διοικητή, Πλωτάρχη κ. Μιχ. Πέππα (ΠΝ), τον Υποδιοικητή και τους Οπλίτες για το νέο έτος, υγεία, γαλήνιες και ειρηνικές θάλασσες, τους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν στη νευραλγική αυτή Μονάδα, και εξέφρασε τα συγχαρητήρια και τις ευχές του στον νέο Αρχηγό Πολεμικού Ναυτικού.

Ο κ. Διοικητής, εκ μέρους και των στελεχών και των υπηρετούντων στη Βάση, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ και ανταπέδωσε τις ευχές του με εγκάρδιους λόγους σεβασμού και αγάπης.

 

Πηγή: Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων