25/02/2023 25/02/2023 Σε μεγάλη εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν οι Βουλευτές του Νομού και οι εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ευλόγησε χθες την Βασιλόπιτα του Εργοστασιακού Σωματείου του «Νεωρίου»-ΟΝΕΧ Σύρου. Ο Σεβασμιώτατος και συνεχάρη τον εργοδότη κ. Παν. Ξενοκώστα, τον Πρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και τα μέλη του ΔΣ για την μεταξύ...
25 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2023 - 11:29

Ο Μητροπολίτης Σύρου ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Εργοστασιακού Σωματείου του «ΝΕΩΡΙΟΥ»-ΟΝΕΧ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Εργοστασιακού Σωματείου του «ΝΕΩΡΙΟΥ»-ΟΝΕΧ

Σε μεγάλη εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν οι Βουλευτές του Νομού και οι εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ευλόγησε χθες την Βασιλόπιτα του Εργοστασιακού Σωματείου του «Νεωρίου»-ΟΝΕΧ Σύρου.

Ο Σεβασμιώτατος και συνεχάρη τον εργοδότη κ. Παν. Ξενοκώστα, τον Πρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και τα μέλη του ΔΣ για την μεταξύ τους άριστη συνεργασία, η οποία αποτελεί πρότυπο δημιουργικής συνύπαρξης εργοδοτών και εργαζομένων, που τους συνδέει ένας κοινός στόχος, η πρόοδος και το καλό του τόπου και των ανθρώπων του.

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων