31/03/2020 31/03/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ πληροφορηθείς το θάνατο του Κωνστ. Κοκκάλα προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Με πολύ κατ’ άνθρωπο θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του Κωσταντίνου Κοκκάλα. Τον αείμνηστο τον έζησα από κοντά περισσότερο στις δύσκολες ημέρες για το Ναυπηγείο της Σύρου και μοιράστηκα την αγωνία του για την συνέχιση της λειτουργίας του, όταν...
31 Μαρτίου, 2020 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2020 - 19:49

Ο Μητροπολίτης Σύρου για την εκδημία του Κωνσταντίνου Κοκκάλα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου για την εκδημία του Κωνσταντίνου Κοκκάλα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ πληροφορηθείς το θάνατο του Κωνστ. Κοκκάλα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Με πολύ κατ’ άνθρωπο θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του Κωσταντίνου Κοκκάλα. Τον αείμνηστο τον έζησα από κοντά περισσότερο στις δύσκολες ημέρες για το Ναυπηγείο της Σύρου και μοιράστηκα την αγωνία του για την συνέχιση της λειτουργίας του, όταν μάλιστα γύρωθεν οι Κασσάνδρες προμηνούσαν τα χειρότερα. Είχα την ευκαιρία να τον εκτιμήσω ως ένα ευγενή, τίμιο και ειλικρινή συνομιλητή, ο οποίος ποτέ δεν κατηγόρησε κανένα, ακόμα και όταν βρισκόταν ο ίδιος στο στόχαστρο της κριτικής. Το ενδιαφέρον του για το Νεώριο ήταν συνεχές και κάθε φορά που επικοινωνούσαμε και του ανέφερα την πρόοδο του Ναυπηγείου, μετά την ανάληψή του από την ΟΝΕΧ, εξέφραζε την χαρά και την ικανοποίηση του. Δυστυχώς, λόγω των επικρατουσών συνθηκών δεν μπορώ να παραστώ στην Εξόδιο Ακολουθία του. Πάντα θα προσεύχομαι για την ανάπαυση της ψυχής του. Ας βρίσκεται αιώνια στη μνήμη του Θεού!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων