31/07/2021 31/07/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στη Μύκονο, όπου και ιερούργησε, και στον Ιερό Μητροπολιτικό της Μεγάλης Παναγιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε διαδοχικά μνημόσυνα Εκκλησιαστικού Επιτρόπου και φιλευσεβών Κυριών, για την προσωπικότητα και την κοινωνική παρουσία των οποίων ομίλησε. Ο Σεβασμιώτατος πλέει προς την ιερά νήσο Τήνο και αύριο το πρωί...
31 Ιουλίου, 2021 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 16:28

Ο Μητροπολίτης Σύρου ιερούργησε στη Μύκονο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου ιερούργησε στη Μύκονο

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στη Μύκονο, όπου και ιερούργησε, και στον Ιερό Μητροπολιτικό της Μεγάλης Παναγιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε διαδοχικά μνημόσυνα Εκκλησιαστικού Επιτρόπου και φιλευσεβών Κυριών, για την προσωπικότητα και την κοινωνική παρουσία των οποίων ομίλησε.

Ο Σεβασμιώτατος πλέει προς την ιερά νήσο Τήνο και αύριο το πρωί θα ιερουργήσει στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας και θα τελέσει την Ακολουθία της Προόδου του Τιμίου Σταυρού, κατά το τυπικό της Σιωνίτιδος Εκκλησίας.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων