07/02/2023 07/02/2023 Με την παρουσία θεσμικών φορέων της Σύρου, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ευλόγησε την βασιλόπιτα της 6ης Περιφέρειας ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και του Λιμεναρχείου Σύρου. Κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης του Διοικητή της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής κ. Ιακ. Γκύζη και του Λιμενάρχη Σύρου κ. Ιωάννη Βαμβακούση, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη σήμερα στο Λιμεναρχείο Σύρου...
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 18:59

Ο Μητροπολίτης Σύρου στην κοπή πίτας της 6ης Περιφέρειας ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και του Λιμεναρχείου Σύρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου στην κοπή πίτας της 6ης Περιφέρειας ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και του Λιμεναρχείου Σύρου

Με την παρουσία θεσμικών φορέων της Σύρου, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ευλόγησε την βασιλόπιτα της 6ης Περιφέρειας ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και του Λιμεναρχείου Σύρου.

Κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης του Διοικητή της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής κ. Ιακ. Γκύζη και του Λιμενάρχη Σύρου κ. Ιωάννη Βαμβακούση, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη σήμερα στο Λιμεναρχείο Σύρου και ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιτα των δύο αυτών Υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος, με την παρουσία και του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μ. Δαδάου, του Εισαγγελέως Εφετών Αιγαίου, του Διοικητού του Τάγματος Εθνοφυλακής, του Διοικητού της Ναυτικής Πολεμικής Βάσης,του Διοικητού της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Διοικητού του Νοσοκομείου Σύρου, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημ. Κοσμά, Ναυτικών Πρακτόρων, των Πλοηγών, του Προέδρου και του Γ. Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων του ΝΕΩΡΙΟΥ,
όλων των υπηρετούντων στην Περιφερειακή Διοίκηση και το Λιμεναρχείο στελεχών, ανδρών και γυναικών και άλλων προσκεκλημένων.

Τόσο ο Διοικητής της 6ης Περιφέρειας ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. όσο και ο Λιμενάρχης Σύρου ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ και του υπέβαλαν τις ευχές τους, όπως και σε όλους τους παρισταμένους, την, μετά των οποίων, καλή συνεργασία, στους τομείς ευθύνης τους εξήραν.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή της 6ης ΠεΔιΛΣ, τον κ. Λιμενάρχη και τα υπ’ αυτούς στελέχη, για την διαρκή μέριμνά τους προς ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του πρώτου λιμένος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την ευγενική εξυπηρέτηση των χιλιάδων κατ’ έτος επιβατών, υπογράμμισε ότι οι άριστες εντυπώσεις από την εύορκο επιτέλεση των καθηκόντων τους φθάνουν μέχρι το Γραφείο του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και ευχήθηκε σε όλους το νέο έτος να είναι ευλογημένο, ασφαλές και ειρηνικό, με πρόοδο και υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Ευχετήριες προσρήσεις απηύθυναν επίσης και οι παραστάντες εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων.

Μετά το τέλος της εκδηλώσεως, ο Λιμενάρχης Σύρου παρέθεσε σε όλους μικρή δοχή.

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων