28/06/2023 28/06/2023 Ύστερα από πρόσκληση του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναυάρχου Λ.Σ. Γεωργίου Αλεξανδράκη, και με την αδελφική άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των είκοσι εννέα (29) Νέων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και των Νέων Σημαιοφόρων του Πολεμικού Ναυτικού. Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στις...
28 Ιουνίου, 2023 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2023 - 18:27

Ο Μητροπολίτης Σύρου στην ορκωμοσία νέων Σημαιοφόρων του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου στην ορκωμοσία νέων Σημαιοφόρων του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος

Ύστερα από πρόσκληση του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναυάρχου Λ.Σ. Γεωργίου Αλεξανδράκη, και με την αδελφική άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των είκοσι εννέα (29) Νέων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και των Νέων Σημαιοφόρων του Πολεμικού Ναυτικού.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

 

 

Πηγή: Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων