25/10/2022 25/10/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη στην παρουσίαση του Βιβλίου του χοροδιδασκάλου κ. Νίκου Σολάρη “Η Μουσικοχορευτική παράδοση της Σύρου”, που διοργάνωσαν στο ιστορικό Θέατρο “ΑΠΟΛΛΩΝ” η Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης και το Παραδοσιακό Εργαστήρι Σύρου ” ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ”. Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, την οποία πλαισίωσε ορχήστρα...
25 Οκτωβρίου, 2022 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2022 - 11:18

Ο Μητροπολίτης Σύρου στην παρουσίαση του Βιβλίου “Η Μουσικοχορευτική παράδοση της Σύρου”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου στην παρουσίαση του Βιβλίου “Η Μουσικοχορευτική παράδοση της Σύρου”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη στην παρουσίαση του Βιβλίου του χοροδιδασκάλου κ. Νίκου Σολάρη “Η Μουσικοχορευτική παράδοση της Σύρου”, που διοργάνωσαν στο ιστορικό Θέατρο “ΑΠΟΛΛΩΝ” η Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης και το Παραδοσιακό Εργαστήρι Σύρου ” ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ”.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, την οποία πλαισίωσε ορχήστρα και χορευτικό πρόγραμμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε και συνεχάρη τον κ. Νικόλαο Σολάρη, ως πατέρα, χοροδιδάσκαλο και άνθρωπο, ο οποίος διδάσκει και προβάλλει επί πεντηκονταετία την μουσική και χορευτική παράδοση της Σύρου, συντηρώντας προς τούτο και το Παραδοσιακό Εργαστήρι Σύρου ” ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ”.

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων