21/07/2021 21/07/2021 Στις φιλόξενες Αίθουσες του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων και υπό την Προεδρία του Προέδρου του κ. Μάρκου Βουτσίνου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, συνάντηση των Ιδρυτικών Μελών του “Κέντρου Ναυτικής Παράδοσης Σύρου”. Παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, ο Σεβ. Επίσκοπος των ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης,...
21 Ιουλίου, 2021 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2021 - 17:09

Ο Μητροπολίτης Σύρου στην συνάντηση των Ιδρυτικών Μελών του “Κέντρου Ναυτικής Παράδοσης Σύρου”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου στην συνάντηση των Ιδρυτικών Μελών του “Κέντρου Ναυτικής Παράδοσης Σύρου”

Στις φιλόξενες Αίθουσες του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων και υπό την Προεδρία του Προέδρου του κ. Μάρκου Βουτσίνου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, συνάντηση των Ιδρυτικών Μελών του “Κέντρου Ναυτικής Παράδοσης Σύρου”.

Παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, ο Σεβ. Επίσκοπος των ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου-Ἑρμούπολης κ. Νικ. Λειβαδάρας, ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων Ναυτικών Σύρου κ. Γεώργιος Μηλιός, η Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου κα Παλούμπη Αναστασια, ο Αντιναύαρχος ε.α. κ. Παλούμπης Ιωάννης ΠΝ, ο Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων κ. Γ. Μπάιλας και η Αρχαιολόγος κα Μαρία Ρώτα, οι οποίοι συζήτησαν και ενέκριναν την ίδρυση του “Κέντρου Ναυτικής Παράδοσης Σύρου”, που θα στεγασθεί σε Αίθουσα του Εργατικού Κἐντρου Κυκλάδων.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων