15/09/2023 15/09/2023 Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος παρέστη Τελετή Παράδοσης των καθηκόντων Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου από τον μέχρι τούδε Διοικητή Πλοίαρχο ΛΣ κ. Παναγιώτη Καραμήτσα στην νέα Διοικήτρια Αντιπλοίαρχο ΛΣ κα Κωνσταντία Κορακά, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα τελετών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου Παρέστησαν στην Τελετή και ο Διοικητής της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής...
15 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2023 - 15:28

Ο Μητροπολίτης Σύρου στην Τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου στην Τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος παρέστη Τελετή Παράδοσης των καθηκόντων Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου από τον μέχρι τούδε Διοικητή Πλοίαρχο ΛΣ κ. Παναγιώτη Καραμήτσα στην νέα Διοικήτρια Αντιπλοίαρχο ΛΣ κα Κωνσταντία Κορακά, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα τελετών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου

Παρέστησαν στην Τελετή και ο Διοικητής της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο Λιμενάρχης Σύρου, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης και το Εκπαιδευτικό και Πολιτικό προσωπικό της Σχολής. Κατά την τελετή αντηλλάγησαν φιλόφρονες και ευγενείς λόγοι μεταξύ του παραδίδοντος και παραλαμβανούσης την Διοίκηση.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ χαιρέτησε και συνεχάρη την νέα Διοικήτρια και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της και ευχαρίστησε τον αποχωρούντα Διοικητή για την προσφορά του στη ναυτική Εκπαίδευση της Σύρου και την καλή συνεργασία τους.

Ο αποχωρών Διοικητής κ. Παν. Καραμήτσας ευχαρίσησε με τη σειρά του τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ για την στήριξή του στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου και του προσέφερε το νέο Θυρεό της Σχολής.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παράθεση μικρής δεξιώσεως.

        

Πηγή: Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων