14/07/2021 14/07/2021 Στο Ναυπηγείο “Νεώριο” στην Ερμούπολη βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ την Τρίτη 13 Ιουλίου και είδε από κοντά τις εργασίες που γίνονται στο πλοίο “Αριάδνη”. Το πλοίο “ΑΡΙΑΔΝΗ” της Εταιρείας Asso.subsea, ελληνικών συμφερόντων, με έδρα την Ελευσίνα, που ασχολείται με υποβρύχιες εργασίες και έχει εξειδικευτεί στα υποβρύχια καλώδια, παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες χαρτογράφησης...
14 Ιουλίου, 2021 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2021 - 9:56

Ο Μητροπολίτης Σύρου στο Ναυπηγείο του “Νεώριου”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου στο Ναυπηγείο του “Νεώριου”

Στο Ναυπηγείο “Νεώριο” στην Ερμούπολη βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ την Τρίτη 13 Ιουλίου και είδε από κοντά τις εργασίες που γίνονται στο πλοίο “Αριάδνη”.

Το πλοίο “ΑΡΙΑΔΝΗ” της Εταιρείας Asso.subsea, ελληνικών συμφερόντων, με έδρα την Ελευσίνα, που ασχολείται με υποβρύχιες εργασίες και έχει εξειδικευτεί στα υποβρύχια καλώδια, παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες χαρτογράφησης βυθού, πόντισης, προστασίας, επιθεωρήσεων και επισκευών καλωδίων ηλεκτρικού ρεύματος και οπτικών ινών, το οποίο από τις 24.12.2020 πραγματοποιεί εκτεταμένες εργασίες μετασκευής του από πλοίο πολλαπλών χρήσεων, σε εξειδικευμένο καλωδιακό, επεσκέφθη σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Εργοστασιακού Σωματείου του Ναυπηγείου κ. Αντ. Χατζαντώνη και τον Ταμία κ. Αρτέμιο Βενιέρη.

Τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ υπεδέχθησαν με εγκαρδιότητα ο Πλοίαρχος κ. Δημήτριος Κοκκαλιάρης, ο Υποπλοίαρχος κ. Ασλής Βλαδίμηρος, ο Μηχανικός Α’ Ζώας Μιχαήλ και ο επιβλέπων ναυπηγός κ. Ευάγγελος Χαλκιάς, οι οποίοι τον ξενάγησαν στους χώρους του και του εξήγησαν την σπουδαιότητα της αποστολής του.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και για την επιλογή του “ΝΕΩΡΙΟΥ’ προς επιτέλεση των εργασιών μετασκευής του πλοίου, τις οποίες εκτελούν επιτυχώς με την εγνωσμένη πείρα, εργατικότητα και αποτελεσματικότητά τους οι εργαζόμενοι του Ναυπηγείου.

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων