05/02/2023 05/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου  κ. Δωρόθεος Β’, που βρίσκεται στην Αθήνα, μετέβη σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στην Αίθουσα της Αδελφότητος των εν Αθήναις Ανωμεριτών Μυκόνου, όπου η Πρόεδρος κα Φραντζέσκα Κουνάνη και τα μέλη του ΔΣ , με την παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων, κας Αικατερίνης Μονογυιού και κ.κ. Ιωάννη Βρούτση και Φιλ. Φόρτωμα, απένειμε...
05 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:51
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2023 - 20:41

Ο Μητροπολίτης Σύρου συναντήθηκε με τους εν Αθήναις συμπατριώτες του Ανωμερίτες Μυκόνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου συναντήθηκε με τους εν Αθήναις συμπατριώτες του Ανωμερίτες Μυκόνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου  κ. Δωρόθεος Β’, που βρίσκεται στην Αθήνα, μετέβη σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στην Αίθουσα της Αδελφότητος των εν Αθήναις Ανωμεριτών Μυκόνου, όπου η Πρόεδρος κα Φραντζέσκα Κουνάνη και τα μέλη του ΔΣ , με την παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων, κας Αικατερίνης Μονογυιού και κ.κ. Ιωάννη Βρούτση και Φιλ. Φόρτωμα, απένειμε τα βραβεία σε αριστεύσαντες μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Άνω Μεράς.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τους βραβευθέντες μαθητές και την Αδελφότητα Ανωμεριτών για το έργο της και ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος.

     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων