17/12/2023 17/12/2023 Με την άδεια και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου Β’ κaι ύστερα από πρόσκληση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Καλλιθέας Αθηνών κ. Κώστα Ασκούνη, ο αποκλεισμένος λόγω των καιρικών συνθηκών στην Αθήνα Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β’, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία στην Καισαριανή μετέβη στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας και...
17 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:30

Ο Μητροπολίτης Σύρου τέλεσε την oρκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Καλλιθέας Αθηνών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου τέλεσε την oρκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Καλλιθέας Αθηνών

Με την άδεια και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου Β’ κaι ύστερα από πρόσκληση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Καλλιθέας Αθηνών κ. Κώστα Ασκούνη, ο αποκλεισμένος λόγω των καιρικών συνθηκών στην Αθήνα Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β’, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία στην Καισαριανή μετέβη στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας και τέλεσε την ορκωμοσία του Δημάρχου, των Δημοτικών και των Κοινοτικών Συμβούλων Καλλιθέας.

Μετά το πέρας της τελετής, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη το Δήμαρχο κ. Ασκούνη και τα μέλη του περί αυτόν Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και τους προέτρεψε να εργαστούν σαν μια οικογένεια για το καλό και την πρόοδο αυτής της ωραίας πόλης.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ για την παρουσία του και απηύθυνε σε όλους τις ευχές του για τις Εορτές.

   

Πηγή: Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων