03/02/2023 03/02/2023 Τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ επισκέφθηκε εθιμοτυπικά ο άρτι αναλαβών τα καθήκοντα του Προϊσταμένου των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου Ταξίαρχος κ. Θάνος Λουκάς. Σήμερα το πρωί, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ ο νεωστί αναλαβών τα καθήκοντα του Προϊσταμένου των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αιγαίου. Ταξίαρχος κ. Θάνος Λουκάς, τον οποίο...
03 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2023 - 16:09

Ο Μητροπολίτης Σύρου υποδέχθηκε τον Προϊστάμενο των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου υποδέχθηκε τον Προϊστάμενο των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου

Τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ επισκέφθηκε εθιμοτυπικά ο άρτι αναλαβών τα καθήκοντα του Προϊσταμένου των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου Ταξίαρχος κ. Θάνος Λουκάς.

Σήμερα το πρωί, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ ο νεωστί αναλαβών τα καθήκοντα του Προϊσταμένου των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αιγαίου. Ταξίαρχος κ. Θάνος Λουκάς, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ καλωσόρισε, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα ευθυνοφόρα καθήκοντά του και τον διαβεβαίωσε για την καλή συνεργασία και τη διαχρονική στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως προς το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία, μάλιστα, στεγάζεται σε κτήριό της.

Ο ενδοξότατος Ταξίαρχος κ. Θάνος Λουκάς ευχαρίστησε με ευγενείς και εγκάρδιους λόγους τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ και ζήτησε την ευχή του για την ευόδωση των καθηκόντων του.

 

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων