17/05/2023 17/05/2023 Ο νέος Διοικητής του “Βαρδάκειου και Πρώιου” Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, Αγγειοχειρουργός κ. Νικόλαος Ρούσσας, επεσκέφθη με αφορμή την αναλήψει των καθηκόντων του, τον Μητροπολίτη Σύρου  κ. Δωρόθεο Β΄στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ερμούπολη, και συζήτησε επ’ αρκετόν μαζί του για την πορεία του Νοσοκομείου Σύρου και του εξέθεσε τους στόχους του και τις αγαθές...
17 Μαΐου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 18:36

Ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Δωρόθεο

Διαδώστε:
Ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Δωρόθεο

Ο νέος Διοικητής του “Βαρδάκειου και Πρώιου” Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, Αγγειοχειρουργός κ. Νικόλαος Ρούσσας, επεσκέφθη με αφορμή την αναλήψει των καθηκόντων του, τον Μητροπολίτη Σύρου  κ. Δωρόθεο Β΄στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ερμούπολη, και συζήτησε επ’ αρκετόν μαζί του για την πορεία του Νοσοκομείου Σύρου και του εξέθεσε τους στόχους του και τις αγαθές προθέσεις του για το μέλλον του ιστορικού αυτού Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τον ευχαρἰστησε για την επίσκεψή του, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην αποστολή του και τον διαβεβαίωσε για την, όπως πάντοτε, στήριξη του ιδίου και της Ιεράς Μητροπόλεως στο υπό του Νοσοκομείου Σύρου επιτελούμενο έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων