15/10/2020 15/10/2020 Προσκεκλημένος του Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΟΝΕΞ» κ. Χρήστου Καφτηράνη, Προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε τον Αγιασμό των νέων Γραφείων του, με την παρουσία των μελών του ΔΣ και φίλων του Ομίλου, της Δημοτικής Συμβούλου κας Αγγελικής Πρίντεζη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γ....
15 Οκτωβρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2020 - 22:59

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πάντα νίκες

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πάντα νίκες

Προσκεκλημένος του Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΟΝΕΞ» κ. Χρήστου Καφτηράνη, Προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε τον Αγιασμό των νέων Γραφείων του, με την παρουσία των μελών του ΔΣ και φίλων του Ομίλου, της Δημοτικής Συμβούλου κας Αγγελικής Πρίντεζη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γ. Ρούσσου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πάντα νίκες, ώστε να χρειάζονται όλο και περισσότερα ράφια στο Γραφείο, για να γεμίζουν από τρόπαια.

Στη συνέχεια, μετέβη στο Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Βικέλας», όπου συναντήθηκε με τους αθλητές , τον προπονητή και υποστηριχτές της ομάδας, τους ευλόγησε και τους αγίασε και τους ευχήθηκε να είναι πρωταθλητές όχι μόνο στο στίβο του αθλητισμού, αλλά και στο στίβο της ζωής, τονίζοντας ότι η Εκκλησία αποδέχεται και στηρίζει τον πρωταθλητισμό, στο πρόσωπο των δικών της Πρωταθλητών, των Αγίων Μαρτύρων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων