13/09/2022 14/09/2022 Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου «ΑΓΙΑΞ» Σύρου κ. Γ. Φώσκολου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε το βράδυ της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου αθλητικού έτους. Παραβρέθηκε η τεχνική ηγεσία, οι αθλητές, παιδιά και έφηβοι καθώς επίσης και οι βουλευτές κ....
13 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2022 - 0:59

Ο Σύρου Δωρόθεος ευλόγησε τον «ΑΓΙΑΞ» Σύρου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Σύρου Δωρόθεος ευλόγησε τον «ΑΓΙΑΞ» Σύρου (ΦΩΤΟ)

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου «ΑΓΙΑΞ» Σύρου κ. Γ. Φώσκολου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε το βράδυ της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου αθλητικού έτους.

Παραβρέθηκε η τεχνική ηγεσία, οι αθλητές, παιδιά και έφηβοι καθώς επίσης και οι βουλευτές κ. Αικατ. Μονογυιού και Φιλ. Φόρτωμα.

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε στους αθλητές να είναι πάντα πρωταθλητές στο στίβο του αθλητισμού, αλλά και στο στίβο της ζωής, και τους προέτρεψε να έχουν γνήσιο αθλητικό ήθος και φρόνημα.

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ μετά το πέρας της τελετής διένειμε στους αθλητές εκκλησιαστικές ευλογίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων