20/08/2021 20/08/2021 Στην τελετή παραδόσεως-παραλαβής της Διοικήσεως του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμουπόλεως, που πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο “Λοχαγού Ζαφείρη Αποστόλου”, παρέστη σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθερος Β΄, ο οποίος ευχαρίστησε για τη συνεργασία του τον αποχωρούντα Διοικητή, ο οποίος, υπό άλλη ιδιότητα θα παραμείνει στην Ερμούπολη, και συνεχάρη τον νέο Διοικητή, προς τον οποίο και...
20 Αυγούστου, 2021 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2021 - 15:46

Ο Σύρου Δωρόθεος στην τελετή παραλαβής του ΤΕΘ Ερμουπόλεως

Διαδώστε:
Ο Σύρου Δωρόθεος στην τελετή παραλαβής του ΤΕΘ Ερμουπόλεως

Στην τελετή παραδόσεως-παραλαβής της Διοικήσεως του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμουπόλεως, που πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο “Λοχαγού Ζαφείρη Αποστόλου”, παρέστη σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθερος Β΄, ο οποίος ευχαρίστησε για τη συνεργασία του τον αποχωρούντα Διοικητή, ο οποίος, υπό άλλη ιδιότητα θα παραμείνει στην Ερμούπολη, και συνεχάρη τον νέο Διοικητή, προς τον οποίο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων