07/01/2023 07/01/2023 Με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Αλμπανόπουλο και τον Ταμία κ. Νικ. Απέργη του Συλλόγου Παροχής Φροντίδας και κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου συναντήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2023 στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των Μελών του Συλλόγου, που αγκαλιάζουν 500 άτομα στη Σύρο. Ο Πρόεδρος και ο...
07 Ιανουαρίου, 2023 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2023 - 18:04

Ο Σύρου Δωρόθεος συναντήθηκε με το Σύλλογο Παροχής Φροντίδας και κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου

Διαδώστε:
Ο Σύρου Δωρόθεος συναντήθηκε με το Σύλλογο Παροχής Φροντίδας και κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου

Με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Αλμπανόπουλο και τον Ταμία κ. Νικ. Απέργη του Συλλόγου Παροχής Φροντίδας και κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου συναντήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2023 στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των Μελών του Συλλόγου, που αγκαλιάζουν 500 άτομα στη Σύρο.

Ο Πρόεδρος και ο Ταμίας του Συλλόγου κατέθεσαν στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ σκέψεις και προτάσεις τους για τη διεύρυνση του έργου του Συλλόγου και τον ευχαρίστησαν για τη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τους συνεχάρη για το σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου και τους διαβεβαίωσε για τη διαρκή στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως, Κληρικός εκπρόσωπος της οποίας άλλωστε, εκ του Καταστατικού του Συλλόγου, συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων