30/07/2023 30/07/2023 Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ευρισκόμενος στην Άνδρο παρέστη στα εγκαίνια του Εικαστικού Θεσμού «ΠΛΟΕΣ», που φιλοξενείται εφέτος για 29η χρόνια στο Ίδρυμα Πέτρου & Μαρίκας Κυδωνιέως, με υπότιτλο «Ανθρώπων Άστεα», με την παρουσία του Προέδρου του Ιδρύματος κ. Σιγάλα, ο οποίος ανεφέρθη στον αείμνηστο προκάτοχό του Νικόλαο Σιγάλα και ευχαρίστησε την ιστορικό Τέχνης...
30 Ιουλίου, 2023 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2023 - 13:53

Ο Σύρου Δωρόθεος Β’ στα Εγκαίνια της Έκθεσης «Ανθρώπων Άστεα» στην Άνδρο

Διαδώστε:
Ο Σύρου Δωρόθεος Β’ στα Εγκαίνια της Έκθεσης «Ανθρώπων Άστεα» στην Άνδρο

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ευρισκόμενος στην Άνδρο παρέστη στα εγκαίνια του Εικαστικού Θεσμού «ΠΛΟΕΣ», που φιλοξενείται εφέτος για 29η χρόνια στο Ίδρυμα Πέτρου & Μαρίκας Κυδωνιέως, με υπότιτλο «Ανθρώπων Άστεα», με την παρουσία του Προέδρου του Ιδρύματος κ. Σιγάλα, ο οποίος ανεφέρθη στον αείμνηστο προκάτοχό του Νικόλαο Σιγάλα και ευχαρίστησε την ιστορικό Τέχνης κα Μαρία Σχοινά, για την επιμέλειά της.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο διατελέσας Υπουργός κ. Συρίγος, ο Δήμαρχος Άνδρου και απηύθυνε χαιρετισμό, ο Έπαρχος Άνδρου, η Αντιδήμαρχος Άνδρου και οι Παναχραντινοί Πατέρες και πλήθος φιλοτέχνων, ενώ ανεγνώσθησαν μηνύματα των Υπουργών κ.κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Δήμα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη το Ίδρυμα Κυδωνιέως και ευχαρίστησε τους ιθύνοντες του για την προσφορά και τη συμβολή τους στην προώθηση και ανάπτυξη του πολιτισμού στην Άνδρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων