06/11/2023 06/11/2023 Προσκεκλημένος της ONEX Shipyards & Technologies, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη σήμερα το μεσημέρι στην εκδήλωση υπογραφής συμφωνίας χρηματοδότησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, από τον Αναπτυξιακό Χρηματοδοτικό Οργανισμό των ΗΠΑ, DFC. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος παρέστη στα εγκαίνια της πιο σύγχρονης δεξαμενής στην Ελλάδα, της Δεξαμενής «Στρατής Γ. Ανδρέαδης» των Ναυπηγείων Ελευσίνας, τα οποία...
06 Νοεμβρίου, 2023 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2023 - 19:28

Οι Μητροπολίτες Σύρου και Μεγάρων στην εκδήλωση υπογραφής συμφωνίας χρηματοδότησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτες Σύρου και Μεγάρων στην εκδήλωση υπογραφής συμφωνίας χρηματοδότησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Προσκεκλημένος της ONEX Shipyards & Technologies, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη σήμερα το μεσημέρι στην εκδήλωση υπογραφής συμφωνίας χρηματοδότησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, από τον Αναπτυξιακό Χρηματοδοτικό Οργανισμό των ΗΠΑ, DFC.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος παρέστη στα εγκαίνια της πιο σύγχρονης δεξαμενής στην Ελλάδα, της Δεξαμενής «Στρατής Γ. Ανδρέαδης» των Ναυπηγείων Ελευσίνας, τα οποία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων κ. Κωνσταντίνος, συνευχομένου του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’.

Στις εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα εθνικής ανατάσεως και αισιοδοξίας, παρέστησαν και ομίλησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του DFC κ. Nathan Scott, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Onex Shipyards κ. Πάνος Ξενοκώστας, ο Πρέσβυς των ΗΠΑ κ. Γεώργιος Τσούνης, Ὑπουργός Ανάπτυξης κ. Κ. Σκρέκας, ο Υπουργός Εργασίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείου Ελευσίνας κ. Νικ. Παπανικολάου και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νεωρίου Σύρου κ. Μάρκος Βουτσίνος. Παρέστησαν επίσης Βουλευτές, οι διατελέσαντες Λιμενάρχες Σύρου κ.κ. Μανωλάκος και Βαμβακούσης, οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων και παράγοντες της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Onex Shipyards κ. Πάνος Ξενοκώστας, όσο και ο Πρόεδρος του Εργοστασιακού Σωματείου του ΝΕΩΡΙΟΥ, ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ για την ενεργό στήριξή του στο Ναυπηγείο και την αποτελεσματική συμβολή του στην εύρυθμη και αποδοτική, για την πρόοδο της Συριανής και Εθνικής οικονομίας.

 

 

      

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων