27/08/2021 27/08/2021 Στο ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου, στην εμβληματική περιοχή “Τρία Πηγάδια” Χώρας Μυκόνου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε το πρωί της Παρασκευής, 27ης Αυγούστου, τη Θεία Λειτουργία, τους ύμνους της οποίας απέδωσε, όπως και εχθές στον Εσπερινό, η Χορωδία “Αντιφωνικό Μέλος”, υπό τη διεύθυνση του κ. Γεωργίου Καμαριάρη, με τη συμμετοχή του Εφημερίου και...
27 Αυγούστου, 2021 - 22:19

Οι Μυκόνιοι τίμησαν τη μνήμη του Αγίου Φανουρίου στη χώρα του νησιού

Διαδώστε:
Οι Μυκόνιοι τίμησαν τη μνήμη του Αγίου Φανουρίου στη χώρα του νησιού

Στο ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου, στην εμβληματική περιοχή “Τρία Πηγάδια” Χώρας Μυκόνου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε το πρωί της Παρασκευής, 27ης Αυγούστου, τη Θεία Λειτουργία, τους ύμνους της οποίας απέδωσε, όπως και εχθές στον Εσπερινό, η Χορωδία “Αντιφωνικό Μέλος”, υπό τη διεύθυνση του κ. Γεωργίου Καμαριάρη, με τη συμμετοχή του Εφημερίου και Αρχιερατικού Επιτρόπου Άνω Μεράς, Πρωτοπρ. Βασιλείου Τζανιδάκη και την προσεκτική παρουσία, εντός και εκτός του Ναού, πολλών Μυκονίων και παραθεριστών.

Ομιλών προς το εκκλησίασμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, λαβών αφορμή από την εύρεση της ιεράς Εικόνας του Αγίου Φανουρίου στη Ρόδο, διά της οποίας ο Άγιος κατέστη τοις πάσι γνωστός, υπογράμμισε ότι ο Θεός πάντοτε ευρίσκει τρόπους να κατευθύνει τη ζωή μας όπου, όπως και όταν πρέπει, ακριβώς όπως στην περίπτωση του Αγίου Φανουρίου.

«Γι΄ αυτό, λοιπόν», συνέστησε στους πιστούς, «πρέπει να εμπιστευόμεθα το θέλημα και το σχέδιο του Κυρίου, ο Οποίος θα βρει τρόπους να απαντήσει στα αιτήματά μας, πάντα προς το συμφέρον των ψυχών μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων