08/08/2022 08/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ολοκλήρωσε την ποιμαντική περιοδεία του στην Άνδρο με την τέλεση του Παρακλητικού Κανόνος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στις Μαίνητες Άνδρου. Η Ιερά Παράκληση τελέστηκε με τη συμμετοχή του Εφημερίου του Ναού, Αρχιμ. Θεοφάνους, και με την παρουσία της Αντιδημάρχου κας Μαρίας Βενετίκη και πολλών πιστών, οι...
08 Αυγούστου, 2022 - 9:38
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2022 - 8:56

Ολοκληρώθηκε η ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Σύρου στην Άνδρο

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Σύρου στην Άνδρο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ολοκλήρωσε την ποιμαντική περιοδεία του στην Άνδρο με την τέλεση του Παρακλητικού Κανόνος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στις Μαίνητες Άνδρου.

Η Ιερά Παράκληση τελέστηκε με τη συμμετοχή του Εφημερίου του Ναού, Αρχιμ. Θεοφάνους, και με την παρουσία της Αντιδημάρχου κας Μαρίας Βενετίκη και πολλών πιστών, οι οποίοι του επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή, ενω η Πρόεδρος του Τοπικού Συλλόγου του προσέφερε τοπικά προϊόντα.

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος, αφού συνεχάρη τους πιστούς, οι οποίοι έφεραν τα παιδιά τους στην Ακολουθία, μίλησε για το πρόσωπο της Θεοτόκου και την παρουσία Της στη ζωή της Εκκλησίας και στη ζωή μας.

Τέλος, ευχαρίστησε τον Εφημέριο του Ναού και ευχήθηκε στους παρισταμένους για το υπόλοιπο του Αγίου Δεκαπενθημέρου.

Φωτογραφίες: Ιερά Μητρόπολη Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων