03/08/2022 03/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Μυκόνου κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε χθες κατά την Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό του Αγίου Μήνα, στη Χώρα της Μυκόνου, με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μυκόνου και του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Τουρλιανής. Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε στο πλήθος των πιστών που παρέστησαν επί του...
03 Αυγούστου, 2022 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2022 - 14:36

Παράκληση στον Ιερό Ναό του Αγίου Μήνα στη Χώρα Μυκόνου

Διαδώστε:
Παράκληση στον Ιερό Ναό του Αγίου Μήνα στη Χώρα Μυκόνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Μυκόνου κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε χθες κατά την Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό του Αγίου Μήνα, στη Χώρα της Μυκόνου, με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μυκόνου και του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Τουρλιανής.

Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε στο πλήθος των πιστών που παρέστησαν επί του στίχου του Παρακλητικού Κανόνος «τους βοήθειας της παρά σου δεδομένους μη παρίδης, Θεοτόκε».

Ευχαρίστησε δε και συνεχάρη τον κτήτορα του Ναού κ. Δημήτριο Ασημομύτη για την ευσέβεια και την φιλάγιο μέριμνά του προς τον ιερό Ναό και ευχήθηκε σε όλους για τον Δεκαπενταύγουστο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων