08/05/2022 08/05/2022 Τα πυκνά εκκλησιάσματα των Ιερών Ναών Ταξιαρχών και Κοιμήσεως Θεοτόκου Ερμουπόλεως, τους οποίους επισκέφθηκε διαδοχικά, ευλόγησε αναστασίμως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄, ο οποίος και προέστη των τελεσθέντων σε αυτούς Μνημοσύνων φιλογενών Ερμουπολιτών. Το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα μεταβεί στην Άνδρο και αύριο το πρωί...
08 Μαΐου, 2022 - 17:52
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2022 - 17:27

Ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Σύρου σε Ναούς της Ερμουπόλεως

Διαδώστε:
Ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Σύρου σε Ναούς της Ερμουπόλεως

Τα πυκνά εκκλησιάσματα των Ιερών Ναών Ταξιαρχών και Κοιμήσεως Θεοτόκου Ερμουπόλεως, τους οποίους επισκέφθηκε διαδοχικά, ευλόγησε αναστασίμως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄, ο οποίος και προέστη των τελεσθέντων σε αυτούς Μνημοσύνων φιλογενών Ερμουπολιτών.

Το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα μεταβεί στην Άνδρο και αύριο το πρωί θα ιερουργήσει στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις, η τιμία και χαριτόβρυτος Κάρα του οποίου από αιώνων φυλάσσεται στην Ιερά Μονή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων